• Aladdin's Legacy

 • Angel's Touch

 • Crime Scene™

 • Evolution™

 • Fruit Warp

 • Funky Fruits Farm

 • Gladiátor

 • Gonzo’s Quest

 • Jurassic Park

 • Magic and wonders

 • Mega Fortune Dreams™

 • Power Stars

 • The Dark Knight™

Az online nyerőgépek archivált cikkei – 2013

Három új nyerőgép a Betway.com-on

Három új nyerőgép a Betway.com-on

Októbertől kezdve 3 új nyerőgépet próbálhat ki a Betway kaszinóban - ezek a népszerű tengeri témájú Dolphin Quest, a Rhyming Reels – Georgie Porgie és a kalandos Paradise Found videó nyerőgép. Bizonyára mindegyik számos rajongóra talál majd a kaszinólátogatók körében.

A Dolphin Quest 5x4 kerekes nyerőgép, mely akár 50 nyerősort is tartalmazhat. A „wild”, a „scatter” és a többszöröző szimbólumok is megtalálhatók benne. Ha meglátja a „scatter” szimbólumot a második, harmadik vagy negyedik keréken, részt vehet a „Dolphin Bonus Quest” bónuszkörben.

A Rhyming Reels - Georgie Porgie a Microgaming-től a népszerű Rhyming Reels sorozat legújabb része. Az ötszörös többszöröző révén a játékosok akár 25 ingyenes pörgetést is nyerhetnek. A „wild” szimbólum megjelenése esetén a nyeremény 25-szörösére nő. Lehetősége van ezen felül fogadással duplázni vagy négyszerezni a nyereményt.

A harmadik nagyszerű újítás a Paradise Found - egy 5 kerekes kalandos videó nyerőgép 20 nyerősorral. A szokásos nyeremények és bónusz játékok mellett a 20 000 érme értékű nagydíjért is versenybe száll.

Legmagasabb nyeremény mobilon - £3,7 millió

Legmagasabb nyeremény mobilon - £3,7 millió

Azt hiszi, ha mobilján játszik kaszinó játékot, akkor nem részesülhet magas nyereményben? Bizonyára Gabriel L is így gondolta, mielőtt meg nem nyerte a Mega Moolah nyerőgép megdöbbentő 3 744 513 GBP jackpotját a mobilján. "Sokkal jobb mobilon játszani, mint a füstös játékteremben, az egyszer biztos" - magyarázta a szerencsés nyertes. A SpinPalace kaszinóval játszva nyerte meg a jackpotot - mely a Betway csoporthoz tartozik.

A Mega Moolah-t már említettük, ez a játék adta nekünk az első szerencsés milliomost, aki mobil platformon nyert. A kaszinó az indulása óta több mint 15 millió eurót fizetett ki mobilnyereményként.

Verseny - Playboy halloween parti

Verseny - Playboy halloween parti

Szeretne részt venni az idei ősz legdögösebb bulijában? Csatlakozzon a celebekhez, a gyönyörű modellekhez és Hugh Hefner személyesen meghívottjaihoz!

Próbálja ki a CasinoEuro fantasztikus „Playboy Online Slot” nyerőgépét és nyerjen egy exkluzív csomagot, mely a két repülőjegyen és a szálláson felül egy VIP meghívót is tartalmaz Ön és az Ön által választott személy számára az év Playboy halloween partijára.

Érje el álmait és játsszon, hogy Ön is részt vehessen a maximális luxust sem nélkülöző partiban, ahol saját VIP helyet, biztonsági embereket kap és gyönyörű hoszteszek kísérik.

A hónap játéka - Sizzling Hot Deluxe

A hónap játéka - Sizzling Hot Deluxe

A Doxxbet online kaszinó új rendszeres bónuszakciót vezetett be. Minden hónapban a hónap játékának jelöljük ki valamelyik új vagy kedvenc nyerőgépet, amit közzéteszünk a weben vagy a hírlevélben. A játékosok a weboldalon található bónuszkód segítségével vehetnek részt. Ha ezzel a nyerőgéppel játszanak, akkor 50 euró összegű bónuszt kapnak.

Augusztus hónapra a Novomatic népszerű Sizzling Hot Deluxe nyerőgépét választottuk, mely a nyerőgépek örökzöld témáját viseli - a gyümölcs szimbólumokat. Játssza kedvenc bónusz játékait a Doxxbet kaszinóban - minden hónapban új meglepetéssel várjuk Önt.

Elements: The Awakening

Elements: The Awakening

A Bet-at-home online kaszinójának legújabb nyerőgépe, az Elements: The Awakening esetében a világ négy alapeleme – a tűz, a föld, a víz és a levegő gondoskodik a meganyereményről.

A kitűnő grafikával és hanggal rendelkező új nyerőgép négy különböző üzemmódban kínál ingyenes pörgetéseket, a hagyományos tárcsapörgetés helyett a Gonzo´s Quest nyerőgépből ismert, úgynevezett Lavina (Avalanche) funkcióval. A nyerősor felrobban, átadva helyét a szimbólumok további lavinájának a még nagyobb nyereményért. Mi nagyon megkedveltük ezt a nyerőgépet, Ön mit szól hozzá?

Nyerjen Las Vegas-i utazást

Nyerjen Las Vegas-i utazást

Ez egy fantasztikus promóció. Az Unibet Black kaszinójának 15 új online Vegas nyerőgépét köszöntve ismét meglepetést tartogatunk Önnek. 15 napon keresztül minden nap versenyt rendezünk az egyik nyerőgépen, 1500 € összegű napi nyereménnyel. Ezzel egy időben a fődíjért is versenyez - ami nem más, mint egy 3500 € összegű utazás Las Vegasba.

Csatlakozzon a promócióhoz az Unibet kaszinó weboldalán. Próbálja ki nyerőgépeinket, például a Zeus, Bruce Lee és Lancelot gépeket és nyerjen.

Új akcióhősök a DOXXbet oldalán

Új akcióhősök a DOXXbet oldalán

Az Action Heroes nyerőgépekkel a szórakoztatás teljesen új szintet ért el. Az akcióval dúsított játékok számos hőssel, speciális bónuszkörökkel, jackpotokkal és gyönyörű grafikával rendelkeznek, hogy hihetetlen élményt biztosítsanak Önnek.

Szerezze meg az 50€ értékű speciális bónuszt és játszon Pókember, Hulk, a Fantasztikus Négyes vagy Vasember (Marvel), illetve Superman, Batman és Wonder Woman szerepébe bújva (a karaktereket a DC Universe inspirálta).