Fruit Zen

Fruit Zen

Az online kaszinók gyümölcsös játékgépeivel Dunát lehet rekeszteni. Kiválasztani közülük azt, amellyel nem csak jól szórakozhat az ember, de még szép nyereményekkel is gazdagodhat, igen nehéz feladat. Ha még eddig nem találtál volna rá a kedvencedre, próbálj szerencsét a Betsoft Fruit Zen online játékgépével.

Játékgép pusztán egy bónusszal

Fontos kiemelnünk, hogy a Fruit Zen online játékgép elsősorban a kezdő játékosoknak ajánlott. A bónusz játékok kedvelői csalódottak lesznek, mert a cseresznyék, szilvák, almák és málnák szimbólumai között itt csak egyetlen bónusz szimbólum forog. A Wild szimbólumról van szó, amely két funkciót is rejt magában. Az első, hogy jokerként helyettesíti a potenciális nyerő kombinációban a hiányzó szimbólumokat, a másik, hogy az egész hengeren szétterjed. Ez azt jelenti, hogy ha kiforgatod, az egész hengeren megjelenik, majd egy ingyenes pörgetést indít (re-spin). Ebből aztán több nyerő kombináció is kerekedhet.

Igazán remek az is, hogy a nyerő kombinációk mindkét irányban érvényesek, tehát balról jobbra és jobbról balra is. A feltétel az, hogy vagy a bal első hengeren, vagy a jobb első hengeren kell kezdődniük. Az egyforma szimbólumoknak megszakítás nélküli sorban kell követniük egymást. Ha a nyerővonalon több nyerő kombináció is szerepel, csak a legnagyobb értékű érvényes. Ha több nyerővonalon is sikerül kiraknod a nyerő kombinációt, a nyeremények összeadódnak.

Válaszd ki a szerencsés játékgépedet

Összességében a játék nagyon egyszerű és pihentető. Néha talán már túlságosan is. Az egész játékgép díszletét egy hullámzó tenger felszíne adja, a hengerek forgatása közben pedig nyugalmas, már-már altató zene szól. Még jó, hogy ezt ki lehet kapcsolni. Amennyiben nem vagy valami tapasztalt motoros, és az elsődleges célod nem holmi összetett bónusz struktúra kirakása, a Fruit Zen játékgéppel valószínűleg jól fogsz szórakozni.

Játssz és nyerj a(z) Grand Casino online kaszinó játékgépein. Szerezz egy fantasztikus üdvözlő bónuszt!
Share on

Próbálj ki további játékgépeket ingyenesen

Ez a weboldal sütiket használ a megjelenített tartalom minőségének javításának érdekében. A sütiket letilthatja, a böngésző beállítások menüjében. Ez az oldal csak 18 éven felülieknek szól. Elfogadom