Funky Fruits Farm

Funky Fruits Farm

Nyilván te is játszottál már néhány gyümölcsös nyerőgéppel. Klasszikus gépek, de soknál hiányzik valami, amit minden játékos elvár. Tudni fogod, mire gondolok, ha kipróbálod az online Funky Fruits Farm gépeket. Szélesen vigyorgó gyümölcsök- szinte várja az ember az őrült „Mizuuujs?” kiáltást. Fokozza a szenvedélyt!

A Funky Fruits Farm gépek 5 tárcsával és 20 nyerősorral rendelkezik. Nem fogod egyhamar megunni az egyszerű, de megnyerő grafikát és a vigyorgó gyümölcsöket. Találhatsz egy értékelést a gépről a Funky Fruits Farm nyerőgépek cikkben a Casinosearch.eu oldalon.

3 funky farmer szimbólum bónuszjátékot és ingyenes forgatásokat ér. Itt kiválaszthatsz kettőt az 5 gyümölcs közül. Az eredeti 8 pörgetésről és dupla nyereményről felmehetünk egészen 33 ingyen pörgetésig és 15-szörös nyereményig. Ez pedig komoly pénzeket hozhat.

Share on

Próbálj ki további játékgépeket ingyenesen

Ez a weboldal sütiket használ a megjelenített tartalom minőségének javításának érdekében. A sütiket letilthatja, a böngésző beállítások menüjében. Ez az oldal csak 18 éven felülieknek szól. Elfogadom