Gem-O-Rama

Gem-O-Rama

A drágakövek a gazdagság és a luxus szimbólumai. Szépségük, bájuk és előkelő jellegük már az idők kezdete óta bűvöli az embereket. Jól tudják ezt az online játékgépek fejlesztői is, ezért a drágaköveket, mint a briliáns, csiszolt gyémánt, zafír, smaragd vagy rubint, gyakran belerakják az alkotásaikba is.

A Gem-O-Rama játékgép is a ragyogó grafikai megvalósításával kelti fel a figyelmet magára, ahol pont azok a tündöklő szörnyűségek jelennek meg, amelyeket olyannyira szeretnénk birtokolni. A SYNOT Games fejlesztői a játék 5 tárcsáján és 3 során igazán bőségesen elláttak minket velük. A nyerő kombinációkat a maximális 10 nyerővonalon szerezheted meg. Hab a tortán, hogy a nyerő kombinációk mindkét irányban érvényesek, tehát úgy balról jobbra, mint jobbról balra is.

3 fontos bónusz

A Gem-O-Rama online játékgépet nem csak természetes és mesterséges drágakövek alkotják, de bónusz szimbólumok is. Bár nincs belőlük túl sok (aminek egyesek akár örülhetnek is), de az a kevés is igen szép nyereményekhez juttathat téged. A 2, 3 és 4-es tárcsákon megjelenik a terjedő Wild szimbólum, amely két speciális funkciót rejt magában. Az első, hogy jokerként helyettesíti a potenciális nyerő kombinációban a hiányzó szimbólumokat, a másik, hogy a tárcsák forgatása során az egész tárcsán szétterjed. Az ilyen tárcsa teljesen mozdulatlan marad, és egy ingyenes respin lesz elérhető, amely újabb nyerő kombinációt eredményezhet.

Az 1-től 5-ig terjedő tárcsákon megjelenik az ún. Double szimbólum. Ennek köszönhetően minden elért nyeremény megduplázódik.

Amennyiben ez a lehetőség szegényesnek tűnne neked, emlékezz, hogy a nyereményedet a Gamble (Rizikó) funkcióval megsokszorozhatod. Amennyiben a letakart kártya színét eltalálod, úgy a nyereményed megduplázódik, de ha tévedsz, akkor elveszíted azt.

Vedd ki a részed a becses kincsből

Merjük állítani, hogy a Gem-O-Rama online játékgép a tapasztalatlan játékosoknak tökéletes. Nincs a játéknak semmilyen bonyolult mellékvágánya, amely a kezdő játékosokat csak fölöslegesen összezavarná. Semmilyen idegesítő és hosszú 3D animáció, csak gyors, tempós játék. Lehetséges csak úgy egyszerűen szórakozásból is játszani, teljesen ingyenesen. Belevágsz?

Játssz és nyerj a(z) EnergyCasino online kaszinó játékgépein. Szerezz egy fantasztikus üdvözlő bónuszt!
Share on

Próbálj ki további játékgépeket ingyenesen

Ez a weboldal sütiket használ a megjelenített tartalom minőségének javításának érdekében. A sütiket letilthatja, a böngésző beállítások menüjében. Ez az oldal csak 18 éven felülieknek szól. Elfogadom