Jurassic Park

Jurassic Park

A legendás film dinoszauruszai ismét életre kelnek. A Microgaming új online nyerőgépe, a Jurassic Park visszarepíti Steven Spielberg világába. 243 nyerő sor, kiváló grafika és 4 bónusz játék.

A bónusz játékban megszereztük a Tyranosaurus Rex Wild szimbólumát, és a Triceratops, Velociraptor, Dilophosaurus vagy Brachiosaurus dinoszauruszoktól is segítséget kaphatunk. A bónusz pörgetések többféle alternatíváját választhatja:

  • Tyrannosaurus Rex = 12 ingyen pörgetés Wild kerekekkel.
  • Velociraptor = 12 ingyen pörgetés Wild szimbólumokkal, szorzókkal és Split Wild szimbólumokkal.
  • Triceratops = 12 ingyen pörgetés mozgó Wild szimbólumokkal.
  • Brachiosaurus = 12 ingyen pörgetés Mystery nyeremény szorzóval.
  • Dilophosaurus = 12 ingyen pörgetés nyerő Wild szimbólumokkal.

A szabvány játék T-Rex Alert funkcióval rendelkezik, ami akkor aktiválódik, ha megjelenik a T-Rex a képernyőn. Ha ez a funkció aktív, nagyobb eséllyel nyerheti meg a mega nyereményt, mivel a T-Rex Alert során akár 35-szörös nyereményeket nyerhet. Ebben a nyerőgépben újra találkozhat a Jurassic Park hőseivel és ragadozóival. Próbálja megpörgetni a kerekeket, és ha annyira lázba jön, mint mi, mindenképpen játsszon ezzel a nyerőgéppel valamelyik online kaszinóban.

Játssz és nyerj a(z) Unibet online kaszinó játékgépein. Szerezz egy fantasztikus üdvözlő bónuszt!
Share on

Próbálj ki további játékgépeket ingyenesen

Ez a weboldal sütiket használ a megjelenített tartalom minőségének javításának érdekében. A sütiket letilthatja, a böngésző beállítások menüjében. Ez az oldal csak 18 éven felülieknek szól. Elfogadom