Mr. Vegas

Mr. Vegas

Ha az egyszerű játékgépeket szereted, amelyekben nem kell túlságosan sokat gondolkodni, és elég csak néhányat kattintani, a Mr. Vegas online játékgépet az online kaszinókban jó messziről kerüld el. Megfájdulhat tőle a fejed. Mert ez aztán igazán kemény dió. Pompás, csillogó, tele gyönyörű hölgyekkel, gazdagsággal és milliós nyereményekkel.

Ha szeretnéd a Las Vegas-i felső osztály hangulatát megtapasztalni, de a fotelből sincs kedved felállni, a Mr. Vegas játékgép tökéletes választás, amely segít belekóstolni a gazdagok gyönyörű életébe a bűn városában. De menjünk szép sorjában.

Ez itt Vegas, bébi

Mr. Vegas egy 5 tárcsás, 3 soros játékgép, amelyen választásod alapján 1, 3, 5, 7, 9, 11, 13, 15, 17, 19, 21, 23, 25, 27, 28, 29 és 30 nyerővonalon szerezhetsz nyereményeket. A szimbólumok és a játék látványvilága erősen stilizált, de ez a játékban semmiképp sem gátol. A szép nő, akárhogy is formázzuk, szép nő marad, csakúgy, ahogy az arany a gazdagság színe. Hasonló a helyzet a hanghatással is. A játék során egy luxus kaszinó zajait hallhatod. A nyerés örömének hangjait a másik asztaltól, a pezsgős poharak csilingelését, és természetesen a pénz csörgését. Ezen a téren nincs mit felróni.

Kreatív bónuszok a kaszinó játékokban

A játék valódi varázsa és gazdagsága azonban nem látványvilágban vagy a megalomániás kivitelezésben rejlik. A legjobbat a Mr. Vegas online játékgép a bónusz játékokra tartogatja. Ezekből aztán igazán sok van. Mindegyikük egyedi, és merjük azt mondani, hogy más játékgépben ilyet nem találunk.

Kezdjük például a Mr. Vegas szimbólummal. Ha sikerül a játék főhősét kipörgetni az 1-es, 3-as és 5-ös tárcsán, egy speciális rulett játékmód kapcsol be. Jól olvasod, rulett egy játékgépben. Bekapcsolása után kiválasztasz 3 számot a vászonról, és amennyiben azok kijönnek, a téted 15-szörösét kapod.

A következő különlegesség lényegében egy klasszikus, de nem szokványos kivitelben. Free spinekről van szó. Nem a megszokott módon válnak aktívvá. Ismét csak a Mr. Vegas szimbólumra van szükséged. Ha sikerül kipörgetned, és mellette a bal 1. tárcsán, vagy a jobb oldali 5. tárcsán játékkocka szimbólum jelenik meg, bekapcsol az ingyenes pörgetés mód. Annyi ingyenes pörgetést kapsz, amennyit a kiforgatott kockák összege mutat. Amennyiben a kockák értéke egyforma, a free spinek során a nyeremény megduplázódik. Örömteli, hogy ingyenes pörgetéseket a bekapcsolt free spinek módjában is tudsz szerezni.

A harmadik különleges bónusz, milyen érdekes, a Játékgép bónusz. Ha ezt a szimbólumot 3x kiforgatod, bármikor a tárcsákon, bekapcsolod a játékgép üzemmódot, amelyben 3 free spin áll rendelkezésedre egy speciális, 3 tárcsás retró játékgépen. A nyereményed attól függ, hogy a játékgépen egyforma szimbólumokat forgatsz-e ki. Ám vigyázat, a különböző szimbólumokhoz különböző nyeremények tartoznak.

Ez azonban nem minden. Még maradt egy bónusz. Ez pedig a Szerencsekerék. Akkor pörgetheted meg, ha a normál játék során az aktív nyerővonalon 5 speciális szelvényt forgatsz ki. Ezután elég rákattintani, és a kerék lassan megáll, miközben azonban csak nyerhetsz. A nyeremények pedig igazán szépek. 10 ingyenes pörgetés, Mr. Vegas bónusz Mód, kredit (max. 60) vagy Jackpot. A Jackpotot viszont csak akkor kapod meg, ha megtetted a maximális tétet.

Próbáld ki a Mr. Vegas játékot ingyenesen

Láthatod, hogy a Mr. Vegas online játékgéppel nem fogsz unatkozni. Minden pillanatban történik valami, és nem céltalanul forgatod a tárcsákat. Ha mégis bonyolultnak tűnne, az online kaszinók lehetővé teszik, hogy a játékot teljesen ingyenesen, és mindenféle korlát nélkül kipróbáld. Így teljesen nyugodt körülmények között fedezheted azt fel. Amikor pedig már minden csínját-bínját elsajátítottad, belefoghatsz az igazi játékba.

Játssz és nyerj a(z) Grand Casino online kaszinó játékgépein. Szerezz egy fantasztikus üdvözlő bónuszt!
Share on

Próbálj ki további játékgépeket ingyenesen

Ez a weboldal sütiket használ a megjelenített tartalom minőségének javításának érdekében. A sütiket letilthatja, a böngésző beállítások menüjében. Ez az oldal csak 18 éven felülieknek szól. Elfogadom