Power Stars

Power Stars

A Power Stars jó néhány éve klasszikus nyerőgépnek számít, és már találkozhattál is vele egyes kaszinókban. Ezek a nyerőgépek magas népszerűséget és színvonalat élveznek, elsősorban az egyszerű, 5 tárcsából és 10 nyerősorból álló rendszerük miatt.

Első pillantásra nyilvánvaló, hogy e nyerőgépen fő szerephez jutnak a gyümölcsszimbólumok. A Power Stars nyerőgépek klasszikus szimbólumokat használnak, mint pl. cseresznyéket, citromokat, narancsokat, szőlőket, szilvákat és dinnyéket. Más Novomatic gépekhez hasonlóan a csengettyűk és 7-esek érik a legtöbbet. A Sizzling Hot géphez hasonlóan öt 7-es 100x tétszorzót ad. A Power Stars gépek azonban egy ponton, a bónuszjátékban tűnnek ki, a PowerStars szimbólumokkal.

Power Stars bónuszjáték

Ahogy a bónuszjáték neve is jelzi, egy csillag szimbólum kipörgetésével kezdődik. Ez tulajdonképpen egy Wild szimbólum, mely bármelyik másikat helyettesíti. Ez a játék abban különbözik a Novomatic más online gyümölcsös nyerőgépeitől, hogy a csillagot bármely tárcsán megkaphatjuk a 2, 3, és 4 közül, és mindig az egész oszlopot pörgetjük ki. A Power Stars nyeremény mellé kapunk egy bónusz pörgetést is, ami alatt a többi csillag a helyén marad. Nyereményeink határa így valóban a csillagos ég. Ki ne szeretné kipörgetni 3 tárcsán a csillagokat, és legalább 4 kombinációt a legjobb szimbólumokból két egymás utáni pörgetésen.

A Power Stars bónuszjáték mellett megduplázhatjuk nyereményünket a klasszikus Novomatic szerencsejáték funkcióval is- piros vagy fekete. Ha sikerül 4-5 kártyás sorozatot nyernünk, komoly pénzhez juthatunk egy kis nyereséggel, és imádni fogjuk a Power Stars gépeket.

Játssz és nyerj a(z) EnergyCasino online kaszinó játékgépein. Szerezz egy fantasztikus üdvözlő bónuszt!
Share on

Próbálj ki további játékgépeket ingyenesen

Ez a weboldal sütiket használ a megjelenített tartalom minőségének javításának érdekében. A sütiket letilthatja, a böngésző beállítások menüjében. Ez az oldal csak 18 éven felülieknek szól. Elfogadom