Korlátolt felelősség

Korlátolt felelősség

Ez az információs oldal nyilvánosan elérhető információkat szolgáltat nyerőgépes játékokról, a legújabb játékokról, a népszerű online kaszinók működési szabályairól, mindazonáltal ez az oldal nem szolgáltat közvetlen lehetőséget a pénzbeni játékra. Nem vagyunk online fogadóiroda.

Célunk, hogy jó minőségű tartalmat szolgáltassunk és közzétegyük egyetlen helyen a máshol nyilvánosan elérhető információkat. Mivel nincs semmilyen befolyásunk a felhasznált forrásokra, nem tudjuk garantálni a tartalmak aktualitását, pontosságát, megbízhatóságát.

Ennek az oldalnak az operátora nem tartozik felelősséggel azokért a veszteségekért, melyek Önt érhetik a reklámozott online kaszinók nyerőgépein való játékok során vagy bármely egyéb kaszinójáték során. Az utasítások és a játékstratégiák nem jelentenek semmilyen garanciát az online kaszinókban való nyerésre és azok használata teljes egészében az Ön felelőssége. Ha meg van győződve arról, hogy Ön profitálni fog a nyerőgépeken vagy más kaszinójátékokon való játékból, azt tanácsoljuk, hogy tanulmányozza a felelős játékról írt fejezetünket, valamint értékelje potenciális játékfüggőségét.

Nyerőgépek