Játékgépek tárcsák alapján

Játékgépek tárcsák alapján

Fontos a játékgépek tárcsáinak száma

Úgy tartják, hogy a méret a lényeg, és ez az online játékgépek esetében is így van. Legalábbis a játékosok többségénél. Szerencsére ezt az online játékgépek alkotói is tudják, ezért a portfóliójuk részét képezik a több tárcsás játékgépek is. Hiszen jobb az, ha van miből választani.

A mai játékgépek ősatyája, tehát azokéi is amelyeknek online tárcsáit forgatod, 3 tárcsával rendelkezett. Ez a szám pedig még manapság is igazán közkedvelt. Ha a gyors, nem túl sok bónuszt tartalmazó játékot kedveled, és a játékélmény fontosabb számodra a kinézetnél, a három tárcsás játékgépek tökéletes választást kínálnak számodra.

Ennek alternatíváját képezik a manapság már talán többségben is lévő öt tárcsás online játékgépek. Az öt tárcsa egy kicsit megkönnyítette az alkotók munkáját, és lehetővé tette számukra, hogy elsősorban a bónusz funkciókat (scatter és wild bónusz) fejlesszék. Az olyan cégek mint a NETENT, vagy a Yggdrassil képesek az ilyen játékgépeken még egyszerűbb történeteket is elmesélni. Ezért ha szívesen játszol, többségében valószínűleg az öt tárcsás megoldásokat keresed.

Egy kissé elhanyagolt kategóriát képviselnek a négy tárcsás játékok. Nincs belőlük sok, de ha sikerül egy 4 tárcsás játékgéphez hozzáülni, biztosan örömét leli benne az ember. Üde színfolt és mindig örülünk neki, ha a fejlesztők megoldják azt, hogy a játékgép gyors legyen, de egyúttal megfelelő mennységű bónuszt és nyerővonalat kínáljon. A négy tárcsás játékgépek általában kissé a háttérbe szorulnak a kaszinók kínálatában, de véleményünk szerint indokolatlanul. Próbálj ki egyet és biztosak vagyunk benne, hogy egyhamar nem fogod kikapcsolni.

A több tárcsás játékgépek, mint pl. a luxusos 6 tárcsások, vagy az alternatív játékgépek, ahol rengeteg mező van a játéktéren, inkább kivételt képeznek. De ezeknek is megvan a játékos rétege. Szerintünk ez azért van, mert az ilyen címek hasonlítanak a mobiljátékokhoz, amelyeken több fiatal játékos felnőtt. Szóval lényegében csak átviszik a szokásaikat a kaszinó világába. Legalább egyszer azért te is próbáld ki ezeket a játékgépeket, még ha túlságosan nem is vonzzanak téged. Mondjuk a demó verziót, amivel semmit nem veszítesz. Sőt, ellenkezőleg, az online játékgépek egy új világát fedezheted fel.

Nyerőgépek