Bajnokságok a játékgépeken

Bajnokságoka játékgépeken

Jelenleg futó online játékgép bajnokságok

Az elkövetkező napok játékgép bajnokságai

Az online játékgépek bajnokságai alapvetően egyszerű versenyek, amelyeken a játékosok az online játékgépek játszása közben egymás ellen versenyeznek. Valaki szereti az ilyesmit, valaki pedig inkább kerüli. Azonban többen vannak azok, akik részt vesznek rajtuk. Az online kaszinó bajnokságok nyereményei nagyon csábítóak, és a legtöbb esetben a részvétel nem kerül semmibe.

Mindössze annyit kell tenned, hogy játszol a bajnokságban szereplő játékok egyikével. De azért nem árt elolvasni a szabályokat sem. Ugyanis a pontozásnak és a rangsorolásnak több módja is lehet. Mutatunk pár példát:

  • A kivitelezett spinek alapján
  • A tétjeid nagysága alapján
  • A nyertes vagy vesztes fordulók száma alapján
  • A teljes súlyozott nyeremény alapján (a nyeremények és a tétek különbsége)
  • A legnagyobb súlyozott nyeremény alapján

De bármilyen más kritérium is lehet. Pusztán a kaszinótól függ, hogyan állítja be a feltételeket. Egy jól szervezett kaszinó bajnokságon a versenynek saját aloldala van, ahol megtalálhatók a feltételek, a nyeremények, és ami a legfontosabb, az aktuális helyezések.

Az online játékgépes bajnokságokon a leggyakoribbak a közvetlen pénznyeremények, vagy a freespinek. Logikus, hiszen a játékosok ezeket a nyereményeket preferálják. Át kell azonban rendesen ellenőrizni a nyereményeket, hiszen különbség van, ha a főnyeremény 10 000 freespin, vagy az egész bajnokságra szóló támogatás. Ne hagyd magad becsapni.

Az online kaszinó játékok bajnokságai néha valamelyik játékos ligába is beletartoznak, amely egy bizonyos időkereten belül zajlik, és több bajnokságból áll. A versenyek eredményei összeadódnak, és az egész bajnokság győztese az lesz, aki a legtöbb pontot szerezte a versenyekből.

Nyerőgépek