Freespinek a játékgépeken

Freespinek a játékgépeken

A freespinek, szabad forgatások, vagy az ingyenes pörgetések ma az online játékgépek legkedveltebb bónuszainak számítanak. Egyszerűek, azonnal alkalmazhatóak, a játékos pedig jól szórakozik velük, és azonnal látja a hatásukat. Több típusú freespin létezik. A freespinek leggyakrabban bónuszjátékként jelennek meg közvetlenül az egyes játékgépekben, de ingyenes pörgetéseket kaphatsz kaszinóbónuszként is, amelyeket aztán egy adott online játékgépen vagy általad választott játékban használhatsz fel.

Freespinek, mint a játékgépek bónuszai

Ennél a típusú bónusznál az elv úgy működik, hogy egy speciális szimbólum-kombináció, általában 3 Scatter szimbólum kipörgetése után beléphetsz egy bónusz játékba, ahol adott számú ingyenes forgatásod van. Van ahol a freespinek száma korlátozott, máshol a végtelenségig kaphatod őket. Gyakran akkor is kaphatsz további freespineket, amikor éppen ingyen forgatsz.

Freespinek, mint a kaszinó bónuszai

Freespineket bónuszként kaphatsz a kaszinótól is. Van ahol a regisztrációs bónusz részét képezik, máshol a játékért vagy hűségért járó jutalom. Gyakran a freespinek a kaszinó bajnokságok nyereményei közé számítanak. Az ilyen ingyenes pörgetések vagy egy adott játékgéphez, vagy ugyanazon kiadó több nyerőgépéhez vannak kötve.

Ha ingyenes pörgetéseket szereztél, használd fel őket, amilyen gyorsan csak tudod, mivel gyakran időkorlátosak.

Nyerőgépek