Jackpotok a játékgépeken

Jackpotoka játékgépeken

A kaszinó jackpotjainak jelenlegi értékei *

* óránként frissítve

A bónusz játékok és a sok nyerővonal mellett a legnépszerűbb online játékgépek lehetőséget kínálnak a játékosoknak arra, hogy prémium nyereményekért (progresszív jackpotokért) játsszanak.

Azokban az országokban, ahol a maximális nyereményt nem korlátozza mesterségesen szabályozás, gyakran több millió euróra is rúghat a nyeremény. Ráadásul a kifizetés, közvetlenül a személyes bankszámládra is nagyon egyszerű. Ha azonban az adott országban a szerencsejáték-szabályozás korlátozza a nyeremény összegét, akkor az csak ennek a maximumnak a mértékéig növekszik.

A kaszinókban különböző típusú jackpotok elérhetők. Gyakorlatilag azonban az összes minőségi online kaszinó igyekszik helyi progresszív jackpotot biztosítani a játékosok számára, amely vagy egy adott gyártó játékaihoz, vagy a kaszinó néhány kiválasztott játékához kötődik. Az ilyen jackpotnak gyakran több szintje is van. A legalapvetőbb gyakran naponta többször is előjön, de kisebb nyereményt kínál. A magasabb szintek bár kevesebbszer jönnek elő, de sokkal szebb nyereményeket nyújthatnak.

A jackpotot az online játékgép gyártója is biztosíthatja, ebben az esetben a jackpot összege egyszerre több kaszinóból is összegyűlhet. A szerencsés nyertes pedig bármelyik kaszinóból jöhet. A feltétel azonban az, hogy a nyeremény növekedését garantáló gyártó játékát játsszák.

Javasoljuk, hogy játssz az összes jelenlegi online játékgép jackpotért. Ha szeretnéd megérezni a mega nyeremény ízét, ne habozz, és játssz olyan összegekért, amelyek alapjaiban változtathatják meg az életedet.

Nyerőgépek