A játékgépek alapvető kifejezései

A játékgépek alapvető kifejezései

Nézd át a kaszinókban, játéktermekben és az interneten játszott játékgépek alapvető kifejezéseinek átfogó magyarázatát.

3-Reel: Háromtárcsás játékgép. Leggyakoribb a háromtárcsás és háromsoros kivitelezés.

5-Reel: Öttárcsás játékgép. Leggyakrabban olyan videó játékgépek tartoznak ide, amelyek három vagy 4 sorral rendelkeznek.

Autospin: Olyan funkció, amely lehetővé teszi, hogy a játékos be tudja állítani az automatikus forgatások számát, így nem kell manuálisan forgatnia minden körben.

Bonus Round: Bónusz kör. Speciális funkció, amely lehetővé teszi a játékosnak, hogy a klasszikus nyereménytől valamivel többet nyerjen. Többségében Free Spin-ekről vagy további pénznyereményekről van szó.

Feature (Tulajdonságai): A játékgép speciális tulajdonsága, beletartozik például a bónusz kör és hasonlók.

Freeplay / Free-to-play: Ingyen játék. Az online kaszinók lehetővé teszik ingyenesen kipróbálni a játékgépek játékait és elsajátítani azok működését. A nyeremények természetesen ekkor nem kerülnek kifizetésre. (néhány országban ez a lehetőség nem elérhető a helyi törvények miatt)

Free Spins: Ingyen forgatás. A bónusz egy olyan formája, amelyet a szimbólumok adott kombinációjának kiforgatása után kaphatsz meg.

Jackpot: A legmagasabb nyeremény a játékgépen, amely lehet fix (fix jackpot), vagy a játékgéppel történő játék során folyamatosan növekedhet (növekvő jackpot).

Online Slot: Játékgép, amelyet az interneten keresztül virtuálisan az online térben játszhatsz számítógépen vagy mobiltelefonon.

Payline: Szimbólumokból kirakott nyerővonal, amelyek biztosítják az adott nyereményt.

Payout: A pénzösszeg, amelyet a játékgép a győztes kombináció elérésekor fizet ki.

Progressive Jackpot: A Növekvő jackpot a játékgép egy speciális funkciója. A Jackpot növekedik a játékgéppel való működés során mindaddig, amíg valaki azt meg nem nyeri. Ezek többségükben mindig mesés nyeremények.

Reels: Tárcsák. Vertikális oszlopok a játékgép szimbólumaival.

Rows: Horizontális sorok a játékgép szimbólumaival.

RTP (Return to Player): A játékos átlagos megtérülése százalékban megadva. Arról informál, hogy a játékgép átlagosan mekkora összeget fizet ki a nyeremény során minden egyes megjátszott euró után.

Video Slots: Videó játékgépek. A játékgépek speciális típusa, leggyakrabban online formájú, amely a tárcsákon szereplő szimbólumokat animálva jelzi ki.

Winning combination: A szimbólumok nyerő kombinációja, amely lehetővé teszi a nyeremény kifizetését.

Ha többet szeretnél megtudni, keresd az nyerogepekonline.eu oldalon található átfogó játékgépes szótárat. Itt a kaszinókban, játéktermekben és az interneten játszott játékgépek összes alapvető kifejezésének magyarázatát megtalálod.

Nyerőgépek