Hogyan lehet nyerni az online nyerőgépekkel?

Hogyan lehet nyerni az online nyerőgépekkel?

A ruletthez és a blackjackhez hasonlóan az online nyerőgépeken és a videó nyerőgépeken is megvannak a különböző játékstratégiák. Ismerje meg ezeket és növelje nyerési esélyeit!

Nyerő tippjeink

Mielőtt elolvassa nyerő tippjeinket, kérjük gondoljon arra, hogy az online nyerőgépek és a videó nyerőgépek elsődleges célja a szórakoztatás, vagyis a nyerés valójában csak egy kedvező mellékhatás. Az online nyerőgépeknél mindenekelőtt szerencsére van szükség. Ezzel együtt – a sikeresség érdekében - szeretnénk néhány szabályra felhívni a figyelmüket.

  • Ne feledje: valaki biztosan megnyeri a jackpotot. Ha nem Ön, akkor valaki más.
  • Tanulja meg az adott játék szabályait! Ha csak céltalanul és vakmerően forgat, bizonyára eljátssza a pénzét.
  • Amennyiben lehetséges, ismerje meg az adott nyerőgép kifizetési rátáját. Ez a ráta eredetileg 85% és 98% között mozgott, de az internetes online kaszinók általában nagyobb valószínűségi rátával dolgoznak, minimum 97%-kal. A számítás egyszerű: ha Ön betesz 100 eurót, átlagban 98 eurót kap vissza. És most képzelje el, hogy néhány amatőr éppen Ön előtt hagyott ott néhány száz eurót. A nyerőgép nem fogja Önt nyerni hagyni, ha kevesebb mint 10-20 alkalommal forgat. És ez rendszeresen megtörténik. Valaki jön, fogad 2 euróval, majd továbbáll. A valódi pénz azokra vár, akik igazán türelmesek.
  • Ha progresszív nyerőgépen játszik, ügyeljen arra, hogy a maximális számú érmével játsszon. Más szóval: ne csak egyetlen soron játsszon, jobban megéri egyszerre mindenhol fogadni, beleértve az átlót is.
  • Ha nagyobb összeget nyer, akkor folytassa az online kaszinó egy másik gépén. Minden egyes nyerőgépen előre beállították azt az összeget, amit ki tud osztani.
  • Próbáljon ki több különféle játékot! Ha nem nyer legalább minden 15. körben, akkor folytassa egy másik játékkal.
  • Előre határozza meg a napi limitjét! Előfordulhat, hogy ez nem az Ön szerencsenapja, és ilyenkor jobb nem túllépni a saját limitünket. Inkább jöjjön vissza később és lássa meg, hogy a dolgok jobbra fordulnak.
Nyerőgépek