Blood Suckers II

Blood Suckers II

Próbáld ki a Blood Suckers II játékgépet ingyenesen

A síri zenétől, a sötét légkörtől, a rejtett és gonosz erők hangjától. Félelmet keltettek talán, de a szád sarkára mégis mosolyt csaltak? Akkor merülj el abban a világban, ahol a gonosz erő egyre több helyet vesz át, és elnyomja a halhatatlan fényt.

A vámpírokra vágyó játékosok végre kivárhatták kedvenc játékuk a Blood Suckers folytatását a NETENT műhelyéből. Már az első verzió is meggyőzte a gonosz erők kedvelőit, amelyek rendszerint könnyen legyőzik a jót. Ha te is közéjük tartoztál, kedvelni fogod a 2-es verzió is.

A Blood Suckers II online nyerőgép célja, hogy a hagyományos 5 tárcsával, három sorral és 25 fix nyerősorral legalább három egyforma szimbólumot pörgess ki a nyerősorban balról jobbra.

Néhány helyzetben több nyerőkombináció is kipörgethető. De ekkor is érvényes, hogy az első nyerővonalon automatikusan a legmagasabb nyereményű kombinációt fizeti ki. A nyeremény összeadódik, ha több vonalon rakod ki a nyerőkombinációt.

Kerüld a Démont!

A Wild szimbólum itt nemcsak joker, amely kiegészíti a hiányzó szimbólumot, hanem külön szimbólum is egyben, vagyis a ha 2 vagy több jelenik meg, a nyerőgép bónusszal ajándékozz meg.

A 2 vagy több Scatter szimbólum kipörgetésekor növekszik a tét szorzója.

Ha 3 vagy több bónusz szimbólumot sikerül kipörgetned, aktiválódik a Hidden Treasure Bonus Game. bónusz játék. A megjelenő 4 bónusz szimbólum kétszeres szorzót, az 5 bónusz szimbólum háromszoros érmeszorzót jelent.

A bónuszjátékban több koporsó közül válogathatsz, ahol rábukkanhatsz a Key szimbólumra, a Scatter szimbólumra és a Démon szimbólumra is. Ha 3 Scatter szimbólumot találsz, aktiválódik a 100 free-spin. Ha kulcsot találsz, egy szintet léphetsz felfelé. Ha az utolsó szinten újabb kulcsra lelsz, megnyerted a nagy kincset – 1000 érme a legmagasabb szintű szorzóval. De ha a Démonra bukkansz, a bónuszjáték véget ér.

Miért jobb a kettes?

A Blood Suckers 2 online nyerőgép az elsőtől a különösen a zenéjében tér el. A szellemhangok, a nyekergő ajtóhangok, a dermesztő suttogás garantáltan „megidézi” a gonosz erők jelenlétét.

A játék során végig a fiatal vámpír Amanda néz veled farkasszemet. Róla azt tartják, hogy a vámpírvadászok által megölt elődei elrejtett kincsét keresi. Amanda egy rajzolt alak, számszeríjjal a kezében, hivalkodó dekoltázsa garantáltan a monitorhoz szegezi a tekinteted (bár nekünk jobban tetszett a Hell Mania nyerőgép démoni segítője). De szimbólumok sem tétlenek, és a nyerősor kipörgetésekor jól megijeszthetnek.

Míg az első verzióban a tárcsákat 0,01, 0,02, 0,05, 0,10, 0,20 és 0,50 értékű érmékkel pörgethetted, a Blood Suckers 2-ben a tét egy egész értékkel emelkedett.

Ugyanígy van ez a téteknél is. A tétek maximális értékét 100-ról 250 érmére emelték a 10 szinten belül.

A Blood Suckers II kurázsi nélkül ingyen sem megy

Ha a Blood Suckers online nyerőgép első változata valóban ijesztő benyomást keltett, a második továbbfejlesztett verziót a világért se hagyd ki. Megteheted ingyen is, de a bátrabbak, akinek nemcsak a kövér pénztárca lapul a zsebükben, hanem egy tölgyfakaró, egy vászontasak fokhagyma és a szükséges adag kurázsi, próbára tehetik a vámpírközeget, és az uralkodóit megfoszthatják némi pénztől is.

Játék adatai

A játék kiadója:
NetEnt
Játék témája:
Scary slot machine
Online kaszinó:
Értékelésünk:

*

Nyerőgépek