Crime Scene™

Crime Scene™

Próbáld ki a Crime Scene™ játékgépet ingyenesen

A Crime Scene™ új izgalmakat hoz a játékba a népszerű „Sticky Wild“ opcióval. Ha ugyanis a játékos ezt a lehetőséget pörgeti ki, akkor az további öt pörgetésig a helyén marad. Nemcsak hogy így önmagában növeli a nyerési esélyeinket, hanem a „Sticky Wild“-del megnyert nyereményeinket meg is háromszorozza ez a lehetőség!

A játék előrehaladtával azok a játékosok, akik három vagy több bónusz szimbólumot találtak, továbbléphetnek egy high-tech bűnügyi helyszínelő laboratóriumba. Itt a játékosok hamar rájönnek a masszív nyerési lehetőségekre. Egyszerűen a különböző mappákra kattintva találhatnak ugyanis olyan érme nyereményeket, amelyek a bónuszjáték véget érését megakadályozó, egy második esélyt jelentő szimbólumok; de ezen túl még véletlenszerű értékkel felruházott „bizonyíték“ szimbólumokra is akadhatnak a mappák között. Ami a bónuszjátékot annyira izgalmassá teszi, az az, hogy ha egy „bizonyíték“ szimbólumra akadtunk, akkor ezek a nyeremények hozzáadásra kerülnek minden ezt követő nyereményhez!

Amikor pedig a bónuszjáték véget ér, a játékosoknak még ennél is több esélyük van növelni nyereményeiket. Mielőtt ugyanis visszatérnének a normál játékmenethez, négy különböző boríték közül választhatnak. A borítékok pedig tartalmazhatnak akár extra érme nyereményeket, az egész bónuszjáték eredményét megkétszerező nyereményt, vagy pedig egy újabb visszatérési esélyt is a bónuszjátékba.

Játék adatai

A játék kiadója:
NetEnt
Játék témája:
Online kaszinó:
Értékelésünk:

*

Nyerőgépek