Fruit Warp

Fruit Warp

Próbáld ki a Fruit Warp játékgépet ingyenesen

A Fruit Warp egy egyedülálló videó nyerőgép, melyet a Thunderkick fejlesztett ki és a Microgaming vezetett be az online kaszinók világába. 2014 előtt még nem létezett ehhez hasonló játék.

A Fruit Warp-ban nincsenek kerekek vagy nyerő sorok. Pörgetés után 9 gyümölcs szimbólum jelenik meg a képernyőn és ha legalább 3 egyforma, akkor nyert. Ha 4 szimbólum egyezik, egy hihetetlen bónusz játékot kap, amivel a végső nyeremény több mint 20-szorosát nyerheti meg.

A Fruit Warp nyerőgép bónusz játéka rendkívül egyszerű, ugyanakkor hihetetlenül nagy nyereményt kínál. Ha ugyanabból a gyümölcsből 4 egyforma szimbóluma van, ingyen pörgethet. Ezzel egy időben elindulhat egy úton, ahol minden szimbólumhoz tesz egy lépést, melyekkel további ingyenes pörgetéseket kaphat. A végső nyeremény bármely Fruit Warp gyümölcs nyerő kombinációja esetén megtöbbszöröződik. 3 mezője van egy szorzóval és egy mezője egy élettel. Ha az élettel átlép egy mezőn és a következő pörgetésben nem kapja meg az eredeti gyümölcs szimbólumot, egy további ingyen pörgetést kap. A játék akkor ér véget, ha nem kap legalább 1 olyan gyümölcs szimbólumot, amivel a bónusz játékot indította. Ilyen esetben a nyeremény azzal a szorzóval többszöröződik, amellyel utoljára haladt át a bónusz ösvényen. A Fruit Warp bónusz játékában elért végső szorzó hatalmas lehet, ha az úton haladva másik gyümölccsel gyűjt nyereményeket.

A Fruit Warp bónusz játékában a nyeremény 28-szorosát nyertük meg, ami nem egy rossz üzlet.

Nézze meg videónkat és rögtön megérti, hogy a Fruit Wrap online nyerőgépnek hogy lehet 97%-os megtérülési aránya és miért fogja minden játékos imádni.

Játék adatai

A játék kiadója:
Thunderkick
Játék témája:
Online kaszinó:
Értékelésünk:

*

Nyerőgépek