Gonzo’s Quest

Gonzo’s Quest

Próbáld ki a Gonzo’s Quest játékgépet ingyenesen

Ha szereted a kalandos történeteket, a játékgépeket és az eredeti megvalósítást, a Gonzo’s Quest pont egy neked való játékgép. Az egyik legkedveltebb online játékgép, amit a NetEnt fejlesztett.

Ebben a játékban a hódító Gonzo szerepébe kerülsz, aki nekivágott a dél-amerikai esőerdőnek, hogy megtalálja az arannyal teli kincset. Hogy ez sikerül-e neki, az már csak rajtad és a szerencséden múlik. A Gonzo’s Quest játékgép nagyon sok dolgot kínál, kitűnő a nyerési esélye is, a 96 %-os aránnyal átlagon felülinek számít.

A legvonzóbbmégis a játékmechanika. Bár lényegében egy klasszikus 5 tárcsás és 20 nyerővonalas játékról van szó, felejtsd el a klasszikus tárcsákat. A Gonzo-ban ugyanis kövek hullnak. Ezen kívül a játék része a forradalmian új Avalanche rendszer is. Ez a rendszer teszi lehetővé, hogy több pénzt nyerj, mert mindig akkor indul be, amikor nyerő kombinációt raksz ki, aminek következtében a nyerő kövek egyszerűen felrobbannak, és a felettük lévő kövek esnek a helyükre. Így gyakorlatilag egymás után végtelen nyerő kombináció is kijöhet.

A NetEnt a játék szórakoztató részét megkoronázta még egy bónusz játékkal is. Ennek Free Falls a neve. Ezt három különleges szimbólum kiforgatásával aktiválhatod, amelyek kiforgatása után rögtön 10 free spin-t kapsz ingyenesen. De ez még nem minden. Megnövekszik a szorzó is, így a tétednek akár a 15 szorosát is elérheted.

A Gonzo’s Quest online játékgép nagyon sok dolgot rejteget még magában, így biztosan nagyon jól fogsz szórakozni a titkok felfedezése során. Próbáld ki először ingyenesen. Aztán meglátod, hogy a hódító Gonzo története felkelti-e az érdeklődésedet.

Játék adatai

A játék kiadója:
NetEnt
Játék témája:
Online kaszinó:
Értékelésünk:

*

Nyerőgépek