Koi Princess

Koi Princess

Próbáld ki a Koi Princess játékgépet ingyenesen

Mi az első dolog amire gondolsz ha meghallod azt a szót, hogy Japán? A Fudzsi-hegy vagy a kamikaze pilóták? Az őrült technológiai megoldások? Nekünk legelőször a manga rajzok és az anime filmek jutnak az eszünkbe. Kevés olyan dolog van, ami jobban jellemezné a felkelő nap országát, mint ez az egyedi képzőművészeti irányzat. Ha neked is meghoztuk volna a kedvedet, nyugodtan vágj bele a Net Entertainment legújabb játékába a Koi Princess online játékgéppel.

Mangából és a hozzá tartozó dolgokból itt lesz csordultig. Szóval készülj fel arra, hogy a lányok ebben a játékban rövid kis szoknyácskákban és térdharisnyákban flangálnak, nagy szemekkel és még nagyobb... öhm, adottságokkal. Semmilyen hentai pornóra nem kell azonban számítani, hiszen egy rendes társaságban vagyunk.

Manga style

A Koi Princess-t a NETENT csapata fejlesztette, ami már az első pillanattól látszik rajta. A kivitelezés rendkívüli a kézzel rajzolt grafika pedig gyönyörű. A hanghatás magától értetődően orientális megannyi ázsiai elemmel teletűzdelve.

Mindezen orientális gyönyörűség szívében azonban egy 5 tárcsás, három soros, 20 fix nyerővonalas játékgép lüktet. De a játékgép ezen kívül még igazán bőséges és kellemes meglepetésekkel is szolgál. Például egy bónusz téttel is. Amennyiben azt aktiválod, bár megduplázódik az eredeti tét (Max Bet esetén is), de nagyobb esélyed van megszerezni a véletlenszerű bónusz funkciók valamelyikét. Higgy nekünk és szerezd meg!

Kamikaze bónuszok a Koi Princess-ben

A véletlenszerű funkciók egyek a játékgép bónuszai közül, amelyeket a Koi Princess magában rejt. A játék során bármikor előfordulhat, hogy a képernyőn megjelenik három különböző színű hal, amelyből ki kell választanod egyet. Ez aztán véletlenszerűen odaadja neked az említett bónuszok valamelyikét.

A 5-Hit bonus egy forgatást ad ajándékba, amely garantálja az 5 szimbólumos nyerő kombinációt a végén. A győztes szimbólum és a nyertes sor véletlenszerűen kerül kiválasztásra.

A Random Wild azt eredményezi, hogy egy játékkörben a tárcsákon 4-től 9-ig terjedő mennyiségben jelennek meg véletlenszerűen Wild szimbólumok. Mi több, a Wild Reels funkció esetén a wild szimbólumok beterítik az egész tárcsát.

Az utolsó „véletlenszerű” funkció a Bonus Activation, amely olyan kiforgatást tesz elérhetővé, amely garantálja a Bónusz játék szimbólumainak kiforgatását, amely során 1 véletlen bónusz funkciót is elnyersz.

...még több bónusz

A fentebb leírtak alapján már világos lehet, hogy nem ezek lesznek az egyetlen bónuszok, amelyeket a játék magában rejteget. Sokkal több van belőlük. Amennyiben sikerül az 1., 3. vagy 5. tárcsán kiforgatni a kijelölt Bonus szimbólumokat, egy újabb játékban vehetsz részt, amelynél először a keréken kell kisorsolnod a konkrét nyerési bónuszt. Négy egyedi játékmód áll a rendelkezésedre.

Sure Win Free Spins – 10 ingyenes kiforgatást tesz elérhetővé, amelyek esetében minden egyes kiforgatás végén garantált a minimális nyeremény a legmagasabb elért freespin nagysága alapján.

Wild Reels Free Spins – Újra csak 10 freespin lesz elérhető. Ebben az esetben minden egyes új kiforgatásnál 1-től 5-ig a tárcsák Wild tárcsákká változnak, amely jóval megnöveli a nyerő kombinációk esélyét.

Bonus Wheel – A Bonus Game egyedi funkciója, amelynél érméket szerezhetsz és mindkét free spin-t kínáló funkciót beindíthatod. A Bonus Wheel tulajdonképpen egy három szintű kerék, amelynél mindegyik szint 12 részre van osztva.

Coin Win – Azonnali pénznyereményt jelent, amelynek kiforgatása esetén rögtön megkapod a véletlenül elért pénzösszeget.

Na és nem feledkezhetünk meg a klasszikus Wild szimbólumról sem, amely a Koi Princess-ben is a dzsóker szerepét tölti be.

Játssz a Koi Princess-el ingyenesen

Na, ez aztán elég sok információ, pedig sok dolgot ki is hagytunk belőle, hiszen nem is fért volna el ebben a leírásban. Egyszerűen mondva, ha szeretsz játékgépekkel játszani, amelyeknél mindig történik valami, akkor a Koi Princess tökéletes választás. Amíg nagyjából rájössz a működésére, addigra elég sok pénzed bánhatja, ezért az ingyenes kipróbálási lehetőség nagyon ajánlott. Azután persze már semmi sem állhat az utadba, hogy megismerd ezt a távoli kultúrát egy kis apróért cserébe.

Játék adatai

A játék kiadója:
NetEnt
Játék témája:
Tündérmese-témájú nyerőgép
Online kaszinó:
Értékelésünk:

*

Nyerőgépek