Mega Fortune Dreams™

Mega Fortune Dreams™

Próbáld ki a Mega Fortune Dreams™ játékgépet ingyenesen

Az eredeti Mega Fortune nyerőgép egy grandiózus 5-kerekes, 25-soros videó nyerőgép volt, a piacon fellelhető egyik legnagyobb progresszív jackpottal. A játék luxus témájával mutatta meg a játékosoknak azt a világot, amire az életet megváltoztató Mega jackpot megnyerése után számíthattak. A Mega Jackpot mellett, mely nagyjából 4 millió euró lehet, a játék két kisebb helyi jackpot lehetőséget is kínált.

Hosszú ideig tartó népszerűsége miatt, a Net Entertainment úgy döntött, hogy továbbfejleszti ezt a játékot, egy újabb verzióra - a 20 nyerő soros Mega Fortune Dreams-re. A játék grafikája és hangja is javult. Néhány játék funkciót is fejlesztettek benne.

Három bónusz köt szimbólum aktiválja a jackpot bónuszjátékot, melyben a játékos három szerencsekereket pörget meg, és lehetősége van megnyerni bármelyik jackpotot vagy érméket (nagy nyeremények). A jackpotok mellett, a játék ingyenes pörgetéseket is kínál nyereményeinek megsokszorozására. Hozzáadtak egy újrapörgetési lehetőséget is - abban az esetben ha 3 wild szimbólum jelenne meg, újat kell pörgetnie, míg a wild szimbólumok a helyükön maradnak. További információt a cikkben talál, a következő címen: - Mega Fortune Dreams Review / casinosearch.eu.

A játék új verziója lehengerelt bennünket amikor lehetőségünk nyílt pár órát játszani vele. A hatalmas jackpot nagyon csábító, és néha semmi másra nincs szükségünk, csak egy kis szerencsére, amikor a bónusz játék kerekét forgatjuk meg.

Játék adatai

A játék kiadója:
NetEnt
Játék témája:
Klasszikus nyerőgép
Online kaszinó:
Értékelésünk:

*

Nyerőgépek