Mermaids Millions

Mermaids Millions

A sellők világát még nem térképeztük fel. Azt azonban tudjuk, hogy az egyetlen valódi sellő Hans Christian Andersené, és a koppenhágai tengerparton ül. Várja, hogy jöjjön a herceg, aki kiszabadítja őt. Fogalmunk nincs, hogy mit kínál cserébe a szabadságért, de ha számodra a megfelelő jutalom valamilyen nyeremény lenne, akkor próbáld ki a Mermaids Millions online játékgépet a Microgamingtől.

Fedezd fel a víz alatti világ rejtett bájait

A Microgaming a víz alatti világ mesés témáját dolgozza fel, ahol a sellők meglehetősen gyakran előfordulnak. Ha szereted a meséket, ez a játékgép igazán a kedvedre lehet. A kidolgozott, kézzel rajzolt grafika azonnal felkelti az érdeklődést. A Microgaming ennek igazán gondos figyelmet szentelt. Ezért dicséretet érdemelnek tőlünk.

A Mermaids Millions lényegében egy egyszerű 5 hengeres online játékgép, amelyben az akár 15 nyerővonalon történő nyerés lehetőségét is választhatjuk (Figyelem! Csak az asztali, desktop verzióban elérhető ez a választás.). A cél az egyforma nyerő szimbólumok kombinációját kipörgetni. A nyerő kombinációk a Mermaids Millionsban a klasszikus módon, balról jobbra érvényesek.

Wild és Scatter szimbólumok + érdekes bónusz

A nagyobb nyeremények eléréséhez ebben a játékgépben is a különleges szimbólumokhoz és a bónusz játékhoz kell fordulnod. A különleges szimbólumok a klasszikus Wild és Scatter. A Wild szimbólum joker szerepet játszik, az esetlenebb nyerővonalból is képes nyereményt kihozni.

A Scatter szimbólum ingyen pörgetéseket hoz. Ha a hengereken bárhol sikerül kipörgetned 3, 4 vagy 5 scatter szimbólumot, free spineket kapsz. Összesen akár 10 darabot is. Jó hír, hogy a free spinek során a nyeremények megháromszorozódnak, tehát megéri az igyekezetet, hogy minél több scatter szimbólumotot kipörgess a hengereken.

A különleges szimbólumokon kívül a Mermaids Millions bónusz játékkal is szolgál. Ezt akkor éred el, ha a hengereken 3, 4 vagy 5 Treasure Bonus szimbólumot forgatsz ki. Muszáj azonban, hogy a nyerővonalon legyenek. Ha sikerül, bónusz üzemmódba lépsz, ahol a feladatod, hogy a 12 lehetőségből kiválaszd a nyerő tárgyakat. Hogy mennyi tárgyat választhatsz ki, az attól függ, mennyi treasure szimbólumot sikerült kiforgatnod.

Kergesd ingyen a sellőket

A Mermaids Millions online játékgép elsősorban kezdőknek, illetve olyan játékosoknak ajánlott, akiknek nincs túl sok ideje valamilyen kifinomult játékot játszani. Ezzel nem azt akarjuk mondani, hogy nem kellene kipróbálnod. Sőt, mindenképp tegyél egy próbát. Sok sikert hozzá.

Játék adatai

A játék kiadója:
Microgaming
Játék témája:
Underwater slot
Online kaszinó:
Értékelésünk:

*

Nyerőgépek