3 tárcsás játékgépek

3 tárcsás játékgépek

Olvasd el ezt is

Mutasd az összes cikket

Gyors és egyszerű játékok 3 tárcsán

Az, hogy manapság az online játékgépek iránti szenvedélyünk virágzásnak indulhatott, nagyban az egyszerű három tárcsás játékgépeknek köszönhető. Az egyik ilyen játék, a Félkarú Rablóként ismert játékgép indította el ezt az egész őrületet annak idején.

Ez még a múlt évszázadban történt, de a három tárcsás játékok azóta sem veszítettek népszerűségükből. A játékosok csakúgy odavannak érte, mint száz évvel ezelőtt. Minden okuk megvan rá. Az évek során igazán színes utat jártak be, fejlődtek, és bár ma már nemcsak egyszínű gyümölcsös játékgépek, de a varázsukat így is megőrizték (Respin Joker).

A három tárcsás online játékgépek manapság az öt tárcsás nyerőgépekhez hasonlóan a témák és sablonok széles választékát nyújtják a játékosoknak. Ez önmagában azonban nem lenne már elég, hiszen a kaszinó játékosok egyre igényesebbek. Újabb nyerővonalakkal bővültek és ma már nem ritkák a 3 tárcsás, 3 vonalas játékok sem maximális 27 nyerővonallal, például a 27 Diamonds (Tech4bet), Queen of Fruits (Betinsight), Super Star 27 (e-gaming), Turbo 27 (Kajot). A legkedveltebb Wild és Scatter bónuszok gyakran egyéb modern bónusz elemekkel vannak kiegészítve (Falcon God od Apollo), amelyet a mai kor játékosai a 3 tárcsás játékgépeknél is elvárnak.

Ami azonban szerencsére megőrződött ezeknél a játékoknál, az az egyszerűségük és a gyorsaságuk. Szerintünk pont emiatt tudják a 3 tárcsás online játékok lekötni játékosok több generációját is. Tökéletesek akkor, amikor a fáradtság nagy úr, de mégis benned van a vágy, hogy a kedvenc játékgépeden gyorsan kipörgess párat (Ultimate Hot).

Nyerőgépek