4 tárcsás játékgépek

4 tárcsás játékgépek

Olvasd el ezt is

Mutasd az összes cikket

A legjobbak elegye 4 tárcsán

Ha motorokról van szó, imádjuk a 4 hengert, de az online játékgépek esetén már egy elfeledett játékkategóriáról van szó. Méghozzá méltatlanul. Hiszen négy tárcsa is nagyszerű szórakozást nyújthat. A legjobbak képesek kombinálni a három és az öt tárcsás játékgépek előnyeit.

A négy tárcsásak gyorsak (Joker Boom), nem annyira bonyolultak (Multiplay 81), de a tárcsáikkal igazán szépen el lehet játszani (81 Attila). Ezért sokkal jobb bónuszokat (Stacked) találunk bennük, mint a három tárcsások esetében. A Wild és a Scatter magától értetődő, de sokkal bőségesebbek és eredetibbek mint a három tárcsásoknál. Itt-ott előfordulhat egy második Scatter vagy Mystery bónusz is.

A tárcsák számával növekszik a nyerővonalak száma is, amelyeket a játékgépen elérhetünk (Wild Circus 256). Itt kezd igazán érdekessé válni a dolog. De az igazat megvallva továbbra is jobban szeretjük a jobb és gördülékenyebb játékgépeket + kreatív bónuszokat, mint a sok-sok nyerővonalat. De persze ahány játékos, annyi vélemény.

A 4 tárcsás játékgépek elsősorban jó kompromisszumot jelentenek a klasszikus retró három tárcsás, és a masszívabb öt tárcsás játékgépekhez képest, amelyek játékmenete sokszor nehézkes és vontatott, amivel a játék is időigényesebbé válik. Próbáld ki őket és élvezd a játékot.

Nyerőgépek