6 tárcsás játékgépek

6 tárcsás játékgépek

Olvasd el ezt is

Mutasd az összes cikket

Hat tárcsás online luxus játékok

Olyan játékgépekből, amelyeken hat tárcsa forog, bár nincs túl sok, de ha egyszer eléd jön egy, mindenképpen próbáld ki. Ugyanis ha a készítők nem tapasztalatlanok, akkor ezek a nagy játékterek igazán minőségi játékélményt nyújthatnak.

Hiszen 6 tárcsa már igazán nagy tér, amelyre szuper dolgokat találhattak fel. Például egy nagy adag nyerővonalat (Gonzo's Quest Megaways), fantasztikus bónuszokat, vagy a nyeremények úgy balról, mind jobbról történő kifizetését is (Ninja Ways). Nem mintha a kevesebb tárcsás játékgépeknél az ilyesmi nem lenne megoldható, de itt aztán tényleg epikus megoldásokat láthatunk.

A 6 tárcsás játékgépek gyakran azért is a minőség zálogjai, mert legtöbbször a sikeres öt tárcsás online játékgépek kiegészítései, vagy „folytatásai” (Book of Secrets 6, Book of Ra Deluxe 6). Sok fejlesztő, ha látja, hogy valamelyik játékgépük sikeres, elkészíti annak 6 tárcsás változatát is. Persze egy picit eljátszadoznak a nyeremények összegével, illetve a bónuszok bőségével. Vagy teljesen új szimbólumokat alkotnak meg.

Imádjuk a pompás 6 tárcsás játékokat. Igazán epikus gépekről van szó, amelyek már a kinézetükkel felkeltik az érdeklődést. Amikor pedig a pörgetések során elkezdenek rajtuk megjelenni a bónuszok (Brazil Bomba), nincs is szebb látvány 6 scatter szimbólumnál a képernyőn. Illetve, persze csak az, ha több is van belőlük.

Nyerőgépek