Játékgépek egyéb számú tárcsával

Játékgépek egyéb számú tárcsával

Olvasd el ezt is

Mutasd az összes cikket

Szórakozás a nem hagyományos több tárcsás nyerőgépekkel

Bár az online játékgépek valamikor három tárcsával kezdték, ma pedig a legkedveltebb változatuk az 5 tárcsás, szerencsére más egyéb alternatívákkal is találkozhatunk. Nem is a négy, vagy hat tárcsás gépekről beszélünk (bár ezek is megérnek minimum egy próbát), hanem olyan játékgépekről, amelyek jóval több tárcsát kínálnak (Gemmed!). Olyanok is léteznek, amelyeken tárcsákat végképp nem is találunk (Fruit Snap).

Ezeket többnyire az alternatív nyerőgépek közé soroljuk, ahol a szimbólumok klasszikus láncolatától eltérő módon juthatsz el a nyereményekhez. Az okostelefonok világa óta közkedveltek az ún. „összekötős” játékok. Ezekben a nyereményt a függőlegesen, vagy átlósan összekapcsolt szimbólumokért is megkaphatjuk, nem csak a vízszintesekért, mint a klasszikus játékgépek esetében (Tiki Fruits).

Az alternatív játékgépek friss fuvallatot hoznak az egyébként viszonylag konzervatív online játékgépek világába, mi pedig csak ajánlhatjuk, hogy mindenképpen próbáld ki valamelyiket. Lényegtelen, hogy 7 tárcsával játszol-e, vagy 50-el. A fontos az, hogy egy kicsit kiráz téged a szürkeségből és valami újat próbálhatsz ki.

Mi több, az ilyen játékgépeknek kellemes részét képezik a kreatív és eredeti bónuszok is. Ezek az eltérő játékmechanikának köszönhetően a fejlesztőknek újfajta megközelítést és a képzelet beindításának lehetőségét teszik lehetővé. Ezért ajánljuk, hogy néhanapján próbáld ki a több tárcsás online játékgépeket is.

Nyerőgépek