5 tárcsás játékgépek

5 tárcsás játékgépek

Olvasd el ezt is

Mutasd az összes cikket

A legbőségesebb öt tárcsás játékgépek minden kaszinó kínálatában

Az öt tárcsás játékgépek az online játékgépek királyi osztályát képviselik. Bár a játékgépek világa valamikor régen még a három tárcsássakkal kezdődött, manapság már az online kaszinókban is többségben vannak azok a gépek, amelyeken a nyerő szimbólumok öt tárcsán forognak.

Az 5 tárcsás megoldások kínálják a szórakozás/folyamatosság és a nyerési esély legjobb elegyét. A nyerővonalak bősége (243 Crystal Fruits), a bónuszok (Book of Secrets, Berryburst) és lehetőség akár egy egyszerű történetet átültetni az online játékgépbe (Snow Wild and The 7 Features), amelyet például csábító minijátékokkal vegyítenek (Blood Suckers II, Crazy Genie), ezek azok amiket a játékosok keresnek.

Nem kell tehát csodálkozni azon, hogy a kaszinók kínálatának java részét 5 tárcsás játékgépek teszik ki. Gyakran nemcsak wild, scatter és mystery bónuszokkal vannak tele, hanem kiegészülnek olyan platform bónuszokkal, vagy progresszív jackpottal is, amelyekben a nyeremény a kaszinó több játékgépéből halmozódik fel. Alternatívaként lehetővé teszik a nagyon népszerű kétoldalas kifizetést is.

Hátrányuk, hogy ezek a típusú játékgépek néha átláthatatlanná válnak, illetve a játék nehézkes és lassú lehet. Néha pedig a készítők túllőnek a játék összetettségét illetően is (Devil's Number). A másik oldalon viszont ha a pénznyeremények mellett szeretnéd kiélvezni a játékot is, nem létezik jobb alternatíva. Az öt tárcsás játékok népszerűsége magáért beszél.

Nyerőgépek